Cursuri de salsa Adulti

Salsa reprezintă un stil de muzică și dans ce își are originile în America de Sud și Insulele Caraibe (ex. Bermuda, Bahamas, Cuba, Haiti, Republica Dominicană, Jamaica, Puerto Rico, etc), dar care s-a dezvoltat în toata lumea în diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemănătoare. Este cea mai populară variație a unui dans latino și s-a dezvoltat rapid într-un fenomen international.

Tehnic, se dansează în 8 timpi, însă practic se calcă doar 6 pași, 2 fiind pauze. Se poate dansa fără partener, însă de obicei se dansează în cuplu, bărbatul fiind cel care conduce și dirijează mișcările femeii. Mișcările picioarelor (pașilor) sunt lente în comparație cu mișcările brațelor, care trimit în permaneță diferite semnale partenerei: semnal de piruetă pe stânga, pe dreapta, etc.

Descopera si alte cursuri

Cursurile Contessina Dance Studio iti pot aduce bucuria dansului in toate formele ei. Incearca ritmurile iar noi iti aratam miscarile. Fie ca urmaresti performanta sau doar e un hobby, profesorii nostri te pot face sa impresionezi cu orice ocazie sau sa te distrezi asa cum ai visat. 

Logo Contessina Dance Studio

Contacteaza-NE

dans@contessina.ro 

Pentru detalii suna-ne la:

(0745) 031-332