SHOW-uri de DANS!

Stii deja ca muzica face din orice eveniment unul mult mai reusit. Te-ai gandit cat de spectaculoasa ar putea sa fie ziua ta daca muzica s-ar si vedea prin show-uri de dans facute de adevarati profesionisti care atrag privirile si admiratia tuturor?

Dansatorii Contessina Dance Studio stiu ce inseamna SHOW! Si ai de unde alege!  Incearca si vezi! Toate evenimentele noastre sunt dovada ca suntem foarte buni la a face din evenimentul TAU unul  EXCEPTIONAL

Logo Contessina Dance Studio

Show-uri care fac evenimente de succes!

NUNTI si EVENIMENTE SPECIALE

Toate petrecerile bune se bazeaza pe muzica si dans. Si chiar daca muzica poate sa fie cea potrivita, de multe ori partea cu dansul apare greu sau prea tarziu. Un show de dans Contessina iti va pune in miscare tot evenimentul! Simplu.

Evenimente CORPORATE

Petrecerea firmei sau un eveniment important pentru compania poate avea stralucirea pe care ti-o doresti prin momente spectaculoase de dans. Fie care vrei sa pornesti distractia sau sa lasi o impresie memorabila celor prezenti, noi avem show-ul de care ai nevoie!

Lansari AUTO

Experienta ne-a dovedit ca dansul si masinile exprima aceleasi lucruri: EMOTIE si ATITUDINE. Si e logic. O lansare trebuie sa impresioneze! O poti face cu noi. Exprima conceptul tau prin miscarile corpului pe ritmul muzicii.

RESTAURANTE

Cu experienta celor mai importante localuri din Bucuresti, putem sa oferim spectacole de dans pentru clientii tai, show-uri care vor lasa amintiri, poze si video-uri strans legate de rastaurantul tau. Clienti fericiti, business de succes.

SHOW-uri de dans pentru TELEVIZIUNE

Avem deja experienta unor colaborari indelungate cu televiziuni si putem pregati momente deosebite prin coregrafii si costume. Asa ca e simplu sa-ti imbogatesti emisiunea cu minute care iti vor tine privitorii lipiti de televizoare.

CLIPURI DE PREZENTARE

Muzica clipului tau poate sa transmita lucruri importante legate de produsele tale. Dar lucrurile sunt de N ori mai impesionante cand adaugi si miscarile potrivite pe muzica. Coregrafiile noastre si dansatorii profesionisti sunt exact cei ai nevoie.

LANSARI de produse si servicii

Ai gasit locul perfect pentru lansare. Ai gasit prezentatorul. Ai schitat momentele principale. Ai trimis invitatiile. Stii ca totul trebuie sa fie EXTRAORDINAR pentru lansare. Adauga ACEL MOMENT special printr-un SHOW de dans cu profesionisti! Stii ca va destinte atmosfera si va starni aplauze! Pentru tine, pentru produsele si serviciile tale!

Show-uri in MALL-uri si Magazine

Din cand in cand stii ca e nevoie de ceva care sa te scoata din multimea de concurenti, sa atraga atentia si sa-ti aduca mai multi clienti la TINE in magazin. Muzica si dansurile spectaculoase au un efect garantat!

VINO cu ideea TA de eveniment iar noi construim spectacolul de care ai nevoie!

Acceptam oricand o provocare! Asa ca spune-ne mai multe despre evenimentul tau si iti vom propune momente care sa-l faca special si memorabil!

VIDEO-uri:

Spectacol de dans si coregrafii care ridica lumea in picioare in fiecare saptamana la una dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti.
HANUL BERARILOR
Bucuresti

Evenimente si colaborari de succes pe teremen lung cu:

Programe si show-uri pe care le facem deja:

Program STANDARD

Un spectacol de dans bazat pe genuri clasice ca VALS, TANGO, QUICK STEP sau SLOW FOX puse in valoare prin dans si coregrafii spectaculoase de dansatorii Contessina Dance Studio.

Program LATINO

Prin latino se intelege de la sine spectacol, energie si pasiune, Exact asta livreaza si prigramul pregatit de noi, cu ajutorul unor coregrafii si pasi de SAMBA, CHA-CHA, RUMBA, PASO DOBLE sau JIVE.

Program FLAMENCO

Pasiune in stare pura, energie descatusata si spectacol de exceptie! Asta inseamna flamenco si asta iti oferim prin dansatori profesionisti si costume speciale care construiesc un show impresionant,

Program GIPSY

Culoarea, ritmul si costumele fac din acest show unul foarte spectaculos, antrenant si energic. Garantat va atrage privirile tuturor si va pune sangele in miscare.

Pachete de show-uri:

 • Program scurt de 15 minute
 • Program lung de 30 de minute

2 perechi de dansatori

- unul sau mai multe momente de dans -
 • 1 Moment de dans
 • 2 momente de dans
 • 3 momente de dans

3 perechi de dansatori

- unul sau mai multe momente de dans -
 • 1 Moment de dans
 • 2 momente de dans
 • 3 momente de dans

4 perechi de dansatori

- unul sau mai multe momente de dans -
 • 1 Moment de dans
 • 2 momente de dans
 • 3 momente de dans

Pentru ca ne dorim succesul fiecarui eveniment la care suntem invitati, ne asiguram ca show-urile sunt personalizate si adecvate pentru tine. De aceea, numarul dansatorilor, durata programelor si numarul show-urilor pe care la facem sunt discutate atent si venim cu sfaturi si recomandari bazate pe experienta noastra indelungata. 

Hai sa stam de vorba!

Ne canalizam atentia pe fiecare propunere de eveniment! Asa ca spune-ne care este proiectul, evenimentul sau ideea ta si vom gasi o varianta personalizata care sa raspunda nevoilor tale de spectacol si dans! Trimite-ne un email sau lasa un mesaj prin formularul de mai jos si iti vom raspunde la intrebari. 

Logo Contessina Dance Studio

Contacteaza-NE

dans@contessina.ro 

Pentru detalii suna-ne la:

(0745) 031-332